ΕΛΛΑΔΑ

Έμπηξε μαχαίρι στο λαιμό του, μην αντέχοντας το χαμό της συντρόφου του

έμπηξε-μαχαίρι-στο-λαιμό-του-μην-αντέχ-277829

Παρ’ολίγον τραγωδία το πρωί σε σπίτι στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο.

Να βάλει τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε, νωρίς το πρωί, ένας 49χρονος, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Στράβωνος, στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο. Ο άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό, με μαχαίρι, από τη μητέρα του η οποία είπε πως ο γιος της αυτοτραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 49χρονο τον οποίο μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 49χρονος είναι εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν 3 μήνες είχε φύγει από τη ζωή από καρκίνο η σύντροφος του 49χρονου, με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία 20 χρόνια. Το γεγονός αυτό τον είχε καταβάλλει πολύ, ενώ σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση – είναι επιπλοποιός στο επάγγελμα, όμως η δουλειά έχει "πέσει" – τον ώθησε να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 49χρονος και η μητέρα του που διαμένουν σε μία γκαρσονιέρα στην οδό Στράβωνος ήπιαν μαζί καφέ, το πρωί, ενώ κατόπιν ο άνδρας είπε στη μητέρα του ότι θα κοιμηθεί ξανά. Λίγο αργότερα η μητέρα βρήκε το γιο της αιμόφυρτο στο κρεβάτι του με καρφωμένο το μαχαίρι στο λαιμό του.

Ο 49χρονος παραμένει στο ΠΑΓΝΗ, αν και εκτός κινδύνου, προκειμένου να του παρασχθεί ψυχολογική στήριξη. Ο ίδιος πάντως, εξαιτίας του σοκ που υπέστη, ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου