ΕΛΛΑΔΑ

Άναψε φωτιές το tweet Βενιζέλου για τους 30άρηδες

άναψε-φωτιές-το-tweet-βενιζέλου-για-τους-30άρ-277850

Αναταραχή προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ μια αποστροφή του λόγου του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Λιβαδειά σε σχέση με την ανανέωση του κόμματος.

"Δεν μπορεί τα στελέχη μας να είναι συνομήλικοι ή και μεγαλύτεροι από μένα. Όταν στάθηκα δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου ήμουν 30 χρονών", ανέφερε ένα από τα μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Στελέχη της Ιπποκράτους, σύμφωνα με Τα Νέα, έλεγαν ότι δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις τέτοιου τύπου και να προσπερνιούνται ολόκληρες γενιές στελεχών, αποφεύγοντας να δώσουν έκταση στη συγκεκριμένη αναφορά.

Από την πλευρά τους, συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου διευκρίνιζαν ότι πράγματι θα ήταν ευτύχημα να είχε περισσότερους 30άρηδες το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να υποδηλώνει οτιδήποτε σε σχέση με την ηλικία των άλλων στελεχών.

Για να κλείσει, μάλιστα, το θέμα η Ιπποκράτους έδωσε στη δημοσιότητα και τις επακριβείς αναφορές του προέδρου του κόμματος:

"Δεν μπορεί να είμαστε εδώ με μια μεγάλη -μέση ηλικία, που ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος. Δεν μπορεί τα στελέχη να είναι μεγαλύτερα από εμένα ή συνομήλικά μου και να έχουμε πρόβλημα στα νεότερα στελέχη.

Όταν ξεκίνησα τη διαδρομή μου στην πολιτική, ήμουν 18 χρονών και θεωρούσα ότι είμαι μια ολοκληρωμένη πολιτική προσωπικότητα που έχω άποψη. Δεν περίμενα να μεγαλώσω να ωριμάσω. Τα παιδιά έχουν άποψη, έχουν γνώση, πρέπει να τους δώσουμε τη θέση μας. Όταν είπα ότι ’ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είναι 30 χρονών’ αυτό εννοούσα.

Δεν εννοούσα ότι θα ανακαλύψουμε έναν που είναι 30 χρονών να τον κάνουμε αρχηγό! Εννοούσα ότι πρέπει να εμπιστευτούμε τους νέους ανθρώπους. Όταν σηκώσαμε το βάρος της υπεράσπισης του Ανδρέα Παπανδρέου το βρώμικο ’89 και πήγα να σταθώ δίπλα του, ήμουν 30 χρονών. Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να έρθουμε κοντά στους νέους και να έρθουν και οι νέοι κοντά μας", ανέφερε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου