ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα βρούνε τα λεφτά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

πού-θα-βρούνε-τα-λεφτά-νδ-και-συριζα-277860

Ο Κ. Χαρδαβέλλας και ομάδα οικονομολόγων για τις υποσχέσεις των κομμάτων

  • Πόσες αλήθειες και πόσα ψέματα υπάρχουν στις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων και στις υποσχέσεις τους για παροχές στους ψηφοφόρους.
  • Πού θα βρουν τα λεφτά Σαμαράς και Τσίπρας για να πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές παροχές τους, εφόσον σχηματίσουν κυβέρνησης της Δεξιάς ή Αριστεράς.
  • Τι θα αλλάξει στην καθημερινή μας ζωή αν η Ευρώπη απαντήσει με διακοπή των δανείων στην Ελλάδα σε περίπτωση μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου από την Αθήνα.

Στα βασικά αυτά τρία ερωτήματα που κρατάνε σε αγωνία τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θα ψηφίσουν σε 12 ημέρες αναζητά απαντήσεις απόψε το βάδυ τις 21:00 η τηλεοπτική εκπομπή του newsbomb «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα να αναλύει τους πίνακες των προεκλογικών υποσχέσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια πολιτικών και οικονομικών αναλυτών.

Τη στιγμή που σύσσωμη η Ευρώπη, από τον Ολάντ μέχρι την Μέρκελ και από τον Ομπάμα μέχρι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ Αμερικής και Ευρώπης, μιλάνε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ κι έναν εφιάλτη που θα έρθει με τη δραχμή, τα δύο κόμματα που παλεύουν για την εξουσία προσφέρουν ελπίδες και όνειρα στους Έλληνες χωρίς όμως να εξηγούν (κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ) πού θα βρουν τα λεφτά για να πληρωθούν όλες αυτές οι επιστροφές επιδομάτων, συντάξεων και μισθών που υπόσχονται.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπή ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα επικοινωνεί με το κοινό ζωντανά για να ακούγονται οι ερωτήσεις και οι παρεμβάσεις των τηλεθεατών.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου