ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός τίμησε… την νυχτερινή Αθήνα

ο-πρωταθλητής-ολυμπιακός-τίμησε-την-278760

Η 2α Ιουνίου 2012 ήταν ίσως η πιο μακρά νύχτα όλου του καλοκαιριού για την ΚΑΕ Ολυμπιακός που γιόρτασε σύσσωμη την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, εκεί όπου η νύχτα έγινε… μέρα, δηλαδή τις ώρες που ολοκληρώθηκε το «ερυθρόλευκο» γλέντι.

Το τραπέζι των αδερφών Αγγελόπουλων ήταν το πιο εντυπωσιακό με τις κούπες του πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδος να κλέβουν την παράσταση, ενώ ο λουλουδοπόλεμος έδωσε και πήρε με «πρώτο βιολί» τον Βασίλη Σπανούλη!

Οι περισσότεροι από τους παίκτες συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους, όπως και οι διοικούντες την ΚΑΕ, αλλά και η τεχνική ηγεσία. Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς υπήρχε και μια τούρτα που απεικόνιζε τον ίδιο με αφιέρωση «στον καλύτερο προπονητή που έχει υπάρξει»!

Η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στο νυχτερινό κέντρο έγινε κατά τις 02:00 και βέβαια την ώρα εκείνη πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού που ήδη βρίσκονταν μέσα, τους αποθέωσαν έναν-έναν.

Το μαγαζί πήρε… φωτιά, όταν έφτασε η σειρά του Βασίλη Σπανούλη να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας και το γνωστό σύνθημα: «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…».

Πάντως, τις ικανότητες τους στο τραγούδι έδειξανκαι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι τραγούδησαν το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Που’ σαι Θανάση»! Φυσικά όλοι έπιασαν το… υπονοούμενο που αφορούσε τον Θανάση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σειρά του Γιώργου Πρίντεζη, έφερε τον 27άχρονο φόργουορντ των Πειραιωτών να τραγουδά το «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί».

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου