ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Για εμάς τώρα ξημέρωσε!»

γιώργος-αγγελόπουλος-για-εμάς-τώρα-ξ-279034

Στιγμές απέραντης ευτυχίας βίωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτι που φάνηκε περίτρανα στις δηλώσεις τους στην συνέντευξη Τύπου. «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή. Τώρα για εμάς ξημέρωσε!», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Να δώσω συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για τον Ολυμπιακό. Ιστορική είναι αυτή η μέρα για εμάς. Γίναμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και μετά Ελλάδας. Δεν το περιμέναμε αυτό", σχολίασε ο Παναγιώτης.

"Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή. Τώρα ξημέρωσε. Μερικοί γελούσαν όταν λέγαμε για τους τίτλους. Μαζί ομάδα και διοίκηση πέτυχε τους στόχους της. Ζούμε κάτι μαγικό και κάτι ανεπανάληπτο. Δεν είναι μόνο το μπάτζετ. Είναι πως ξεκίνησε η ομάδα. Θυμάμαι όταν ο Παναγιώτης είχε πάει στο σπίτι του κόουτς μας είπε ότι είμαστε ήρωες. Αυτά που έγιναν δίνουν άλλη αξία και σημασία", σχολίασε ο Γιώργος.

"Ήταν μία ομάδα που αμφισβητήθηκε έντονα από μερίδα του Τύπου. Ήταν όλα αποτυχημένα και όλα λάθος. Νομίζαμε πως ήμασταν κάπου αλλού. Δύναμη θέλει όταν είσαι κάτω. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση η απόφαση του Σισκάουσκας. Ένας πολύ μεγάλος αθλητής με μεγάλες εμπειρίες. Απίστευτη η απόφαση. Επίσης είναι δύσκολο να σταθείς όρθιος με αυτά που συμβαίνουν. Όπως στην Μπαρτσελόνα που έχασε δύο ματς και άλλαζε στιλ. Ο προπονητής λέει πως δε θα ξαναδουλέψει. Είναι απίστευτες οι πιέσεις. Μετά τους παίκτες και τους προπονητές είναι πρόεδροι", συνέχισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα από έγκριτους δημοσιογράφους. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά με τον κόουτς. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή άρχισε να φαίνεται και το Ευρωπαϊκό. Φέτος αυτά που γίνονταν στ’ αποδυτήρια της ομάδας δεν έβγαιναν έξω. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με ένταση και αγάπη. Δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Κάποια στιγμή απαιτήθηκε παραπάνω αυστηρότητα απ’ όσο έπρεπε. Σαν οικογένεια πορευθήκαμε. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους, στον κόουτς, τον Αγγέλου και τον Σπανούλη, τον αρχηγό μας που άκουσε απίστευτα πράγματα. Το πρωτάθλημα ανήκει στον κόσμο μας. Σε όλους τους φιλάθλους", είπε ακόμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

"Η ανακοίνωση δεν άφηνε περιθώρια γιατί δεν υπήρχε περιθώριο. Γι’ αυτό δακρύσανε, όπως και εμείς. Είχαμε δοκιμάσει τα πάντα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν έμεινε ακέφαλος. Με τον κόουτς συναντηθήκαμε πιο μετά. Είπαμε για μία μεταβατική περίοδο. Ίσως το παρεξήγησε ο κόουτς γιατί όλα στην Ελλάδα είναι μεταβατική. Τελικά δεν βρέθηκε λύση. Δεν εμφανίστηκε κανείς και ήταν μία διαδικασία συνεχής. Δεν υπήρχε μέρα που να είπαμε ότι αλλάζει κάτι", τονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση για την απόφασή που είχαν πάρει ν’ αποχωρήσουν.

Αναφέρθηκε δε στις μεγάλες επενδύσεις που έχουν γίνει. "Αναμφισβήτητα ναι. Το είχε πει ο Παναγιώτης για τον κ. Ίβκοβιτς. Φέραμε τον καλύτερο τεχνικό στην Ευρώπη. Το πιστεύαμε και φάνηκε", επισήμανε μετά ο Γιώργος.

Για το τι πιστεύουν το τι πρέπει να γίνει ο Παναγιώτης ισχυρίστηκε "ότι είναι πολύ ωραία η απάντηση. Δεν θ’ απαντήσουμε για το μέλλον. Έχουμε να πάμε στον Βέρτη".

Ο Γιώργος συνέχισε τονίζοντας πως "δεν σχεδιάζουμε ούτε δυναστείες ούτε κάτι άλλο. Ζούμε το τώρα. Πανηγυρίζουμε. Οι τελευταίοι που μας πείσμωσαν είναι οι δημοσιογράφοι. Άλλοι είναι το πρόβλημα. Τα έχουμε πει στις ανακοινώσεις μας από το 2010".

"Ο κόσμος και στα τρία παιχνίδια ήταν άψογος. Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ καλή. Βγήκε μία ιστορική απόφαση από την Ευρωλίγκα. Το θέμα είναι ν’ αναζητήσετε το σκεπτικό", επισήμανε ο Παναγιώτης.

"Η φετινή ομάδα είχε δίψα και πάθος. Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του 2010", είπε στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

"Έχει μεγιστοποιηθεί η αδικία. Έχουν γίνει δηλώσεις. Περιμένουμε να πάμε στο Λας Πάλμας", είπε ο Γιώργος και ο Παναγιώτης συμπλήρωσε πως "εγώ θα βρω ξενοδοχείο για τον Παπαδόπουλο και τον Ζαβλανό στο Λας Πάλμας".

Αμφότεροι ξεκαθάρισαν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα δοθεί συνέντευξη Τύπου γι’ όλα στις 10 Ιουλίου.

Ο Γιώργος χαρακτήρισε ως κομβικό ματς αυτό με "την Γαλατά. Αυτό ήταν το σημαντικό".

Ο Παναγιώτης σχολίασε με χιούμορ πως "πριν είχαμε κάνει επισκέψεις στην Τουρκία. Κρυφές και φανερές. Σεμνά και ταπεινά. Ο κόουτς δεν τα ήξερε αυτά".

Ο Παναγιώτης λέει ακόμα ότι "αντιμετωπίσαμε με σεμνότητα και ταπεινότητα το φετινό πλάνο. Ο κόουτς είπε πως μετά τον Γενάρη θα είμαστε έτοιμοι. Έτσι έγινε. Δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που ξεκινά καλύτερα από το 4ο δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό".

Αναφέρθηκε ακόμα στην έλλειψη του κόσμου από τις κερκίδες για κάποιο χρονικό διάστημα. "Είναι λογικό ν’ απογοητεύεται ο κόσμος. Εδώ απογητευθήκαμε εμείς και βγάλαμε ανακοίνωση. Δεν έχουμε όμως καμία πικρία με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τον αγαπάμε τον κόσμο. Είδε την προσπάθειά μας και την ομάδα και ήρθε κοντά μας", τονίστηκε στο τέλος από τον Παναγιώτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου