ΕΛΛΑΔΑ

Β. Μιχαλολιάκος: Δεν θέλουμε τη συμπόνια της κ. Λαγκάρντ

β-μιχαλολιάκος-δεν-θέλουμε-τη-συμπόνι-284596

Πληρωμένη απάντηση έδωσε νωρίτερα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος προς τη Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου σχολίασε τις προκλητικές δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ ως εξής:

«Δεν επιδιώκω τον ρόλο του ΥΠΕΞ, ούτε θέλω να μετατρέψω την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε Βουλή των Ελλήνων. Όταν όμως κάποιοι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και ασελγούν πάνω στον Ελληνισμό και ειδικά στα Ελληνόπουλα, τότε ως Πειραιώτης και ως Έλληνας υποχρεούμαι να απαντήσω.

Οι δηλώσεις μιας υπαλλήλου, όσο υψηλόμισθη και αν είναι, αποτελούν προσβολή για τον Ελληνισμό, ακόμα και αν προσπάθησε να τις ανασκευάσει. Η παραμονή της στην θέση της, μεταφέρει την ντροπή και στον οργανισμό που διοικεί.

Η κυρία Λαγκάρντ, αναφέρθηκε στα Ελληνόπουλα και τους Έλληνες γονείς, αλλά και στα παιδιά της Αφρικής. Να την ενημερώσω λοιπόν ότι ακόμα και σε αυτή την βαθύτατη κρίση, υπάρχουν Έλληνες γονείς που με το υστέρημα τους ενισχύουν τις ανθρωπιστικές αποστολές στην Αφρική, οι οποίες σκορπίζουν ανθρωπιά και βοήθεια στα παιδιά, την ίδια στιγμή που κάποιες υπερδυνάμεις – μέλη του ΔΝΤ – τους πωλούν όπλα συμβάλλοντας στην εξόντωση τους!

Δεν θέλουμε την συμπόνοια της κυρίας Λαγκάρντ. Γνωρίζω ότι Ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που απευθύνθηκε στο ΔΝΤ το οποίο μας “βοηθά” με τοκογλυφικούς όρους.

Εμείς όμως αυτό που οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε δεσμευτικά, είναι η Εθνική μας αξιοπρέπεια. Να απαιτήσουμε τον σεβασμό στον Ελληνικό πολιτισμό που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανθρωπότητα. Γι’ αυτό και καλώ όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να ζητήσουν την αποπομπή της κυρίας Λαγκάρντ».

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου