ΕΛΛΑΔΑ

«Πολεμικό κλίμα» στην Πάτρα

πολεμικό-κλίμα-στην-πάτρα-284611

«Σε τέτοιο πολεμικό κλίμα, όποια εκπαίδευση κι αν έχεις, δεν μετράει», λέει στο newsbeast.gr για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πάτρα, μετά τη δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Δημήτρης Ρούσης.

Μετά τη δολοφονία του 29χρονου από τρεις Αφγανούς που διέμεναν στο εργοστάσιο της Πειραϊκής – Πατραϊκής, στην Πάτρα επικράτησε αναβρασμός τόσο από πλευράς των κατοίκων που διαμαρτύρονταν για την παρουσία μεταναστών, όσο και από πλευράς μελών της Χρυσής Αυγής, που αντέδρασαν στο άκουσμα της δολοφονίας του Θανάση Λαζανά.
«Τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Θεωρούμε ότι τους έστειλαν σε ένα εντελώς πολεμικό κλίμα χωρίς να έχουν κάνει σωστή αξιολόγηση της κατάστασης. Γι’ αυτό τώρα γίνεται ΕΔΕ για τα γεγονότα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος έφταιγε, δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ακόμη και μηνύσεις», αναφέρει ο κ. Ρούσης.
Για να τονίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε στο φραγμό που είχε σχηματιστεί, να χρησιμοποιηθεί το όχημα που χρησιμοποιήθηκε. «Υπάρχουν άλλου τύπου οχήματα που μπορούν να προστατεύσουν τους αστυνομικούς παρά εκείνο που χρησιμοποιήθηκε».
24h.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου