ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Έβαλε πωλητήριο στο.. ξένο σπίτι!

κομοτηνή-έβαλε-πωλητήριο-στο-ξένο-σπί-286369

Ένας 24χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες το πρωί για απάτη.Ο 24χρονος δράστης, αφού εκμίσθωσε διαμέρισμα στην Κομοτηνή, προκαταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το… έβγαλε στο σφυρί αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, εμφανίστηκε στον 24χρονο, ως υποψήφιος αγοραστής.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον δράστη, του παρέδωσε, προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή για την αγορά του διαμερίσματος. Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και συνέλαβαν τον 24χρονο.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.000 Ευρώ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι ο 24χρονος δράστης, τον προηγούμενο χρόνο εξαπάτησε και έναν 54χρονο Έλληνα πείθοντας τον να του καταβάλει συνολικά το χρηματικό ποσό των 15.350 ευρώ, προκειμένου να του πουλήσει οικόπεδο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου