ΕΛΛΑΔΑ

Έθαψε τον πατέρα του στον κήπο και … συνέχισε τη ζωή του στην Κρήτη!

έθαψε-τον-πατέρα-του-στον-κήπο-και-συ-286378

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης – Ο άνδρας ζει στο Ηράκλειο τα τελευταία 5 χρόνια. Σαν "κύριος" έφυγε από την πατρίδα του ένας 30χρονος Ρουμάνος, που συνέχισε τη ζωή του στην Κρήτη… σαν να μην "τρέχει" τίποτα. Ο 30χρονος έφυγε άρον άρον από τη χώρα του το 2002, δύο χρόνια αφότου σκότωσε τον πατέρα του και τον έθαψε … στον κήπο του σπιτιού του! Ένα χρόνο αργότερα το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε.

Ο 30χρονος συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία.

Το ένταλμα διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες και η πληροφορία ήταν πολύ συγκεκριμένη για τον τόπο διαμονής του καταζητούμενου Ρουμάνου.

Ο Ρουμάνος που ζει στην Κρήτη εδώ και περίπου πέντε χρόνια έχει γυρίσει σελίδα, έχοντας, μάλιστα, δημιουργήσει τη δική του οικογένεια καθώς είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε εκείνος τον πατέρα του, αλλά στενά συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία ωστόσο "δείχνουν" εκείνον για το έγκλημα. Ο 30χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Ηρακλείου και πλέον αναμένεται η απόφαση για την έκδοση του στην Ρουμανία. Μέχρι τότε κρατείται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου