ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη νίκη για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό νέων ποδοσφαίρου

δεύτερη-νίκη-για-την-ελλάδα-στο-ευρωπα-286691

Η εθνική ομάδα των Νέων σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, που φιλοξενείται στη Δανία, επικρατώντας της Κύπρου με 3-0.

Τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σημείωσαν οι Δημήτρης Διαμαντάκος (3 γκολ σε 2 αγώνες) στο 6ο και Κώστας Σταφυλίδης στο 43ο και 88ο λεπτό.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα έφτασε στους 6 βαθμούς και προηγείται στον όμιλο, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τις Δανία και Τουρκία, που θα αναμετρηθούν στις 19:00. Σε κάθε περίπτωση, η καθοριστική αναμέτρηση για την εθνική είναι εκείνη με τη διοργανώτρια Δανία, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου (15:00), στο στάδιο «Γκεντόφτε». Στην τελική φάση θα προκριθεί η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Μαυρίας, Φουρλάνος (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκος, Κατίδης (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτας (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης.

ΚΥΠΡΟΣ (Απόστολος Μακρίδης): Παναγή, Ευθυμίου, Καστανάς, Κυριακού, Θαλασσίτης (46΄ Αντωνίου), Χατζηγεωργίου (46΄ Εγγλέζου), Φροξυλιάς (54΄ Ν. Θεοδώρου), Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κυπριανού, Ζ. Θεοδώρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου