ΕΛΛΑΔΑ

Tρεις βουλευτές σε οίκο ανοχής!

tρεις-βουλευτές-σε-οίκο-ανοχής-288132

Οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης!

Μην ψαρώνετε όμως! Δεν μιλάμε για άνδρες βουλευτές που αναζήτησαν τον αγοραίο έρωτα! Αλλά για γυναίκες, οι οποίες στο πλαίσιο της εκπομπής “Αυτοψία” στον ALPHA, επισκέφτηκαν οίκο ανοχής και συνομίλησαν με ιερόδουλες μπροστά στην κάμερα με αφορμή το σάλο που δημιουργήθηκε με τις ιερόδουλες-φορείς του ΑΙDS. Ο λόγος για τη Φωτεινή Πιπιλή από τη Νέα Δημοκρατία, τη Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και τη Μαρία Γιαννακάκη από τη Δημοκρατική Αριστερά

Μάλθστα είναι η πρώτη φορά που γυναίκες βουλευτές επισκέπτονται οίκους ανοχής και συνομιλούν με ιερόδουλες, οι οποίες μίλησαν για τον εφιάλτη του AIDS, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο.

Οι τρεις εκδιδόμενες γυναίκες αποκάλυψαν μάλιστα ότι οι περισσότεροι άνδρες ζητούν επίμονα σεξ χωρίς προφυλάξεις θέτοντας σε κίνδυνο τις οικογένειές τους. Παράλληλα καταδίκασαν τη διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων γυναικών, που σκορπούσαν τον ιό του AIDS στο κέντρο της Αθήνας και έριξαν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο κράτος, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει φροντίσει για το σωστό έλεγχο των γυναικών στους οίκους ανοχής.

Οι τρεις γυναίκες βουλευτές από τη μεριά τους άκουσαν προσεκτικά τα λόγια των εκδιδόμενων γυναικών και έφυγαν από τον οίκο ανοχής δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μεριμνήσουν προκειμένου να λυθούν όποια προβλήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου