ΕΛΛΑΔΑ

‘Αδωνις: «κακιά πεθερά ο Καρατζαφέρης που γυρνά και κλαίγεται»!

αδωνις-κακιά-πεθερά-ο-καρατζαφέρης-289560

Με αναφορές σε «εικόνα που προκαλεί θλίψη» απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στις συνεχιζόμενες βολές εναντίον του από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τις επικρίσεις για «προδοσία» εις βάρος όλων όσων αποχώρησαν από το κόμμα του για να προσωρήσουν στη ΝΔ. Μιλώντας μάλιστα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», δεν δίστασε να παρομοιάσει τον πρώην αρχηγό του με «κακιά πεθερά».

«Ο κ. Καρατζαφέρης που εγώ ειλικρινά σας το λέω, θλίβομαι με την εικόνα του, θλίβομαι. Και δεν το λέω τώρα χαριτολογώντας, η εικόνα του που γυρνάει τα κανάλια και κλαίγεται σαν την κακιά πεθερά, μου προκαλεί θλίψη. Γιατί εγώ τον έχω ψηλά στη συνείδησή μου, ότι είναι ένας ευφυής άνθρωπος και ικανός και δεν τον τιμά αυτή η εικόνα» τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και το αίτημα Καρατζαφέρη να λάβει 18 εκλόγιμες θέσεις από τον κ. Σαμαρά στις λίστες της ΝΔ στις νέες εκλογές. «Και σας ρωτώ τώρα εγώ, αν έπαιρνε 18 έδρες ο κ. Καρατζαφέρης θα ήταν καλός ο Σαμαράς αλλά στις 4 είναι κακός; Αυτό είναι το ζητούμενο; Γι’ αυτό συζητάμε; Υποτιμητικά εκφράζεται για τον εαυτό του, όχι για εμάς» υποστήριξε.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τις αναφορές περί «προδοσίας». « Λοιπόν, οι άνθρωποι δεν μένουν στα κόμματα δια της βίας, ούτε υποχρεωτικά ξέρετε. Η συμμετοχή στα κόμματα γίνεται δια εθελοντικής βάσεως, συμφωνούμε σε αυτό; Είναι η καλύτερη στιγμή για όποιον θέλει να μετακινηθεί από ένα κόμμα σε ένα άλλο, εφόσον το αποφασίσει, η προεκλογική περίοδος και όχι αφού εκλεγεί;» διερωτήθηκε για το ίδιο ζήτημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου