ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια – Συγκλονίζει η μητέρα της

θεσσαλονίκη-ταυτοποιήθηκε-ο-ιδιοκτή-865813

Ολοένα και πιο κοντά στον εντοπισμό του δράστη που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι ελληνικές Aρχές.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 21χρονης ταξίδεψαν από την Κρήτη για να βρεθούν κοντά στο πλευρό της, μετά το άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ThessToday.gr η 21χρονη έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στα Χανιά. Με βραδινή πτήση έφθασε στη Θεσσαλονίκη μετά τις 00.00 και μιάμιση ώρα αργότερα ο ανεγκέφαλος οδηγός την παρέσυρε στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Ζει με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή

Από την παράσυρση η 21χρονη φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα. Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει»

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα.

«Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης, υπογραμμίζοντας ότι την Τρίτη ταξίδεψαν από τα Χανιά για να βρεθούν κοντά της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δεν γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

Ταυτοποιήθηκαν οι πινακίδες

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στον Περιφερειακό στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος -αρχικά δεν υπήρχαν στο όχημα- κάτι που σημαίνει ότι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Σημειώνεται ότι προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου