ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Πώς συνδέεται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

κιβωτός-του-κόσμου-πώς-συνδέεται-με-τη-877279

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για την Κιβωτό του Κόσμου. Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, έφερε στο φως μία μαρτυρία που συγκλόνισε.

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί… Τι να πω. Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε. Πολλά πράγματα…» ανέφερε η γιαγιά της 12χρονης.

«Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν. Λέει “να δω τον πατέρα Αντώνιο” και βγήκε έξω και τον έβριζε. Του λέει μην ξαναπατήσεις εδώ και τέτοια. Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει, για ένα πιάτο φαγητό να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα» συνέχισε.

«Ο εγγονός μου πήγε να μπει μέσα με ένα παιδάκι γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν και να τον διώξουν. Του είπαν να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε… Να μην τα πω τώρα τι του είπαν και έφυγε το παιδί» υποστήριξε η γιαγιά της 12χρονης.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου