ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και ο τέταρτος που αναζητούνταν

βιασμός-12χρονης-στον-κολωνό-συνελήφθη-874037

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα το κουβάρι της υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη. Συνελήφθη και ο τέταρτος άνδρας που κατηγορείται και σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η εξέλιξη γίνεται γνωστή μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών αντρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την 12χρονη μαθήτρια και να τη βίασαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr ο τέαρτος συλληφθείς είναι 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία, είναι άγαμος και φέρεται να έκλεισε ραντεβού και να ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό.

Από χθες το βράδυ οι αρχές χτένιζαν την περιοχή της Κορίνθου.

Μάλιστα, ο 43χρονος σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικης και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και η αναγνώριση από το θύμα τον διέψευσαν και οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, πρόκειται τον Σ.Α, 39 ετών, συνοδό ασφαλείας από το Νέο Ηράκλειο, διαζευγμένο και πατέρα ενός αγοριού 9 ετών, τον Ι.Δ, 35 ετών εισοδηματία από τον Κορυδαλλό και τον 56χρονο Α.Μ από το Ίλιον, έγγαμο πατέρα ενός παιδιού 10 ετών, υπάλληλο σε σούπερ μάρκετ.
Πηγή: protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου