ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Πνιγμός η αιτία θανάτου του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

σέρρες-πνιγμός-η-αιτία-θανάτου-του-ζευ-874291

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού των ηλικιωμένων, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στα Ιαματικά Λουτρά του Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προέκυψε ότι τόσο ο 72χρονος, όσο και η 70χρονη, κατέληξαν από πνιγμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Δημήτρη Γαλεντέρη, ο οποίος ορίστηκε από την δημοτική επιχείρηση, φαίνεται πως πρώτη «έφυγε» από τη ζωή η ηλικιωμένη γυναίκα και ακολούθησε ο σύζυγός της ελάχιστη ώρα αργότερα.

Από τις αλλοιώσεις κινήσεων που βρέθηκαν στο σώμα του του 72χρονου, θεωρείται πιθανόν να προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε πως έχανε τις αισθήσεις της, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να «σβήσει» δίπλα της.

Τους επόμενους μήνες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς η αιτία που προκάλεσε τον πνιγμό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν η τρίτη φορά, σε διάστημα δύο ημερών, που το ζευγάρι επισκέπτονταν τα Λουτρά για να απολαύσουν το ζεστό νερό. Μάλιστα, το γεγονός ότι το πρωί της ίδια ημέρας είχαν ξανά βρεθεί στο ίδιο τζακούζι, δείχνει ότι ήταν εξοικειωμένοι με τα Λουτρά και τη χρήση τους.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς να φέρει στο σώμα του οποιοδήποτε τραύμα, όταν ολοκληρώθηκε ο προβλεπόμενος χρόνος χρήσης του συγκεκριμένου δωματίου και εκείνοι δεν αποχώρησαν. Τότε η εργαζόμενη στα Λουτρά έσπευσε για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει και ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος και η σύζυγός του εντοπίστηκαν μπρούμητα πεσμένοι μέσα στο τζακούζι και άμεσα σήμανε «συναγερμός» και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου