ΕΛΛΑΔΑ

Γιός πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ο μακελάρης του Μενιδίου

γιός-πρώην-αξιωματικού-της-ελ-ασ-ο-μακε-293058

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 28χρονου ο οποίος στις 29 Απριλίου στο Μενίδι εκτέλεσε εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι έναν 53χρονο Αλβανό εργάτη και τραυμάτισε σοβαρά δύο ακόμη αλλοδαπούς αφού πρώτα τους είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις αρχές , ο δράστης είναι γιος πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Το άγριο έγκλημα έγινε το πρωινό της 29ης Απριλίου. Ο 28χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- πάνω σε μια παρέα μεταναστών που περίμεναν επι της λεωφόρου Θρακομακεδόνων για μεροκάματο.

Ένας απο τους μετανάστες, ένας 58χρονος από την Αλβανία, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι φίλοι του άρχισαν να λογομαχούν με τον 28χρονο και, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνος έφυγε για λίγο από το σημείο, για να αφήσει στο σπίτι τη φίλη του, που ήταν μαζί του.

Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε στο ίδιο σημείο και πυροβόλησε έναν 35χρονο Πακιστανό στο πόδι ενώ άρχισε να κυνηγά τους υπόλοιπους. Περίπου 50 μέτρα παρακάτω, σε ένα χωράφι, πρόλαβε τον 53χρονο Αλβανό και τον πυροβόλησε πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον ενώ αμέσως μετά τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή με μια σφαίρα στο στήθος.

Ο 53χρονος και ο 35χρονος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου ενώ ο Πακιστανός παρέμεινε για νοσηλεία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου