ΕΛΛΑΔΑ

Καρατζαφέρης: Δεν μπορούμε να προδώσουμε 200.000 ψηφοφόρους

καρατζαφέρης-δεν-μπορούμε-να-προδώσο-293302

Συζητήσεις, διαβουλεύσεις και προβληματισμός επικρατεί στην οδό Καλλιρόης, μετά την πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση όλων των δυνάμεων της κεντροδεξιάς.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα αύριο το μεσημέρι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα συγκαλέσει την πρώην κοινοβουλευτική του ομάδα και το Εκτελεστικό Γραφείο προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του κόμματος.

Μέχρι στιγμής ο κ. Καρατζαφέρης έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, τονίζοντας μάλιστα σε εκδήλωση πως δεν μπορεί να προδώσει 200 χιλιάδες ψηφοφόρους του, που «άντεξαν στις πιέσεις και στα ψεύδη» και «δεν μπορεί να προδώσει τις αρχές, τις αξίες και τους αγώνες όλων όσοι αγωνίστηκαν για το κόμμα».

«Από Δευτέρα ξεκινάμε. Η μάχη θα είναι σκληρή και αμείλικτη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Εμείς τόσα χρόνια παλεύουμε και αποδείξαμε ότι είμαστε από τη γενιά των αετών».

Ήδη, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης με δήλωσή του τάχθηκε υπέρ της θετικής ανταπόκρισης του ΛΑΟΣ στην πρόσκληση Σαμαρά, ενώ πρόσθεσε πως εάν δεν συμβεί αυτό, τότε ο ίδιος θα αποφασίσει σύμφωνα με την συνείδησή του. Κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη ΝΔ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου