Α. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-18, 13:51:43
Α. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό

   Επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί μετά τις εκλογές.

 «Το δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή θα είναι μια σημαντική δύναμη απέναντι σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση που για να νικήσει προχωρά σε μία αντικομμουνιστική υστερία της δεκαετίας του ’50», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό», καθώς «αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει δεν θα τα κάνει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την εξής διέξοδο στο λαό: "κάτσε καλά και περίμενε να αλλάξει η στρατηγική της ΕΕ". Αυτό δεν πρόκειται να γίνει είτε υπάρξουν τροποποιήσεις, είτε δεν υπάρξουν (στο μνημόνιο)» τόνισε.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση μετεκλογικά, σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε με αντάλλαγμα κάποια υπουργεία να εξαπατήσουμε το λαό», καθώς το ΚΚΕ θα είναι αφοπλισμένο και δεν θα μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει.

«Μέσα στην κυβέρνηση», είπε, «δεν μπορείς να αναχαιτίσεις το συμβιβασμό».

«Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, γιατί πρέπει το εργατικό λαικό κίνημα να παρέμβει μετά τις εκλογές εναντίον του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης», συμπλήρωσε και προέταξε ως μόνη λύση την κατάργησή τους από τη Βουλή.

Ζήτησε, τέλος την ψήφο όσων ψήφιζαν ΚΚΕ και προτίμησαν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί φάνηκε ελκυστική μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
KKE
Το ΚΚΕ γιατί δεν μετασχηματίζετε σε ινστιτούτο Μαρξιστικής ανάλυσης και επιμένει να είναι πολιτικό κόμμα?.....αν ποτέ αποφασίσει αυτόν τον μετασχηματισμό έχω (και πολλοί άλλοι) μια ιδέα για έρευνα…. Πως θα ξανάγραφε το DAS KAPITAL ο Κάρλ Μάρξ στον 21ο αιώνα? Το βέλος του χρόνου βέβαια έχει μια κατεύθυνση και πολλοί γίγαντες του πνεύματος αδικούνται δυστυχώς, μη έχοντας την δυνατότητα να αναθεωρήσουν
dimis - 2012-05-18 16:16:45
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=