ΕΛΛΑΔΑ

Α. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό

α-παπαρήγα-ο-συριζα-εξαπατά-τον-λαό-293719

Επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί μετά τις εκλογές.

«Το δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή θα είναι μια σημαντική δύναμη απέναντι σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση που για να νικήσει προχωρά σε μία αντικομμουνιστική υστερία της δεκαετίας του ’50», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό», καθώς «αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει δεν θα τα κάνει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την εξής διέξοδο στο λαό: “κάτσε καλά και περίμενε να αλλάξει η στρατηγική της ΕΕ”. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει είτε υπάρξουν τροποποιήσεις, είτε δεν υπάρξουν (στο μνημόνιο)» τόνισε.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση μετεκλογικά, σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε με αντάλλαγμα κάποια υπουργεία να εξαπατήσουμε το λαό», καθώς το ΚΚΕ θα είναι αφοπλισμένο και δεν θα μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει.

«Μέσα στην κυβέρνηση», είπε, «δεν μπορείς να αναχαιτίσεις το συμβιβασμό».

«Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, γιατί πρέπει το εργατικό λαικό κίνημα να παρέμβει μετά τις εκλογές εναντίον του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης», συμπλήρωσε και προέταξε ως μόνη λύση την κατάργησή τους από τη Βουλή.

Ζήτησε, τέλος την ψήφο όσων ψήφιζαν ΚΚΕ και προτίμησαν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί φάνηκε ελκυστική μια κυβέρνηση της Αριστεράς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου