ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ποδηλάτες στο παράδρομο του ΣΕΦ

αυτοκίνητο-παρέσυρε-και-τραυμάτισε-π-293731

Τρεις ποδηλάτες παρασύρθηκαν από όχημα το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαΐου στο θεωρητικά ασφαλές παράδρομο του ΣΕΦ, όπου κινούνται καθημερινά δεκάδες ποδήλατα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή με χειρόφρενο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε τους άτυχους ποδηλάτες.

Η αναλυτική περιγραφή από τον επί τόπου ποδηλάτη Κώστα Κεσίνη:

"…Πέτυχα σήμερα πολλές παρέες στον παράδρομο της παραλιακής. Βρήκα την "υγειά " μου με ένα γκρουπάκι αποτελούμενο από Πάνο Κοκκαλιάρη, Σπύρο Αβδέλαρο και την κόρη του τελευταίου… που ξεκίναγε σιγά σιγά να ακολουθεί …τα χνάρια του πατέρα της … μόλις ξαναπιάσαμε ευθεία, βλέπουμε 100 μέτρα μετά τη γέφυρα κόσμο πολύ και ένα Daewoo Lanos κάθετα στο δρόμο, χτυπημένο και ποδήλατα διαλυμένα, κόσμο κάτω και χαμό… O τύπος έκανε πέρα δώθε πιο πριν, κάνοντας καγκουριές και στην ευθεία, κινούμενος προς ΣΕΦ, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε στο κράσπεδο και το τοιχάκι κάθετα στην ροή των φίλων μας, χτυπώντας τους με το πλάι του αμαξιού …Κλήθηκε ασθενοφόρο και αστυνομία, που έφτασε γρήγορα … και κατέγραψε το συμβάν …Ο Σπύρος έσπασε το πόδι του και πήγε για χειρουργείο στο Ασκληπιείο, οι υπόλοιποι δε νομίζω να είχαν κάτι σοβαρό … Πρέπει να πήγε να κάνει επιτόπου αναστροφή με χειρόφρενο, οι γραμμές από το φρενάρισμα ξεκινάνε από την ευθεία και κατευθύνονταν μέχρι εκεί που χτύπησε στο κράσπεδο και το τοιχάκι…Τα λάστιχα διαλύθηκαν με την πρόσκρουση , πιθανότατα … Μάλιστα ο μπροστινός τροχός με τμήμα του πηρουνιού του σπασμένου DOLAN ακόμη αγνοείται….".

Και κάποια σχόλια επίσης από τον επί τόπου ποδηλάτη Παναγιώτη Κοκκαλιάρη:

‘ Τον συγκεκριμένο δρόμο τον τρέμω. Πήγα χθεςγια να κάνω παρέα στον Σπύρο που έβγαλε για προπόνηση την μικρή Στεφανία (ήταν μαζί μου την ώρα της απόπειρας δολοφονίας 100 μέτρα πιο πίσω). Θα ήταν μαζί μου και οι δίδυμες κόρες μου, ευτυχώς άργησαν στον γιατρό που είχαν πάει

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου