ΕΛΛΑΔΑ

Ορκίστηκε ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Π. Πικραμμένος – Τα πρώτα ονόματα των υπουργών

ορκίστηκε-ως-υπηρεσιακός-πρωθυπουργ-295266

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ορκίστηκε ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, Π. Πικραμμένος.

Στις προθέσεις του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ολιγομελές και θα ορκιστεί το πρωί της Πέμπτης στις 10:00.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, ο κ. Πικραμμένος έχει ήδη τηλεφωνήσει στον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ κ. Γεραρή προκειμένου να αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Επίσης ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος φαίνεται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας. (διαβάστε τη σχετική είδηση στο Onalert.gr)

Στη θέση του υπουργού Εξωτερικών ακούγεται το όνομα του έμπειρου διπλωμάτη, Πέτρου Μολυβιάτη, ενώ για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικρατέστερο είναι το όνομα του Λευτέρη Οικονόμου. Για τη θέση του υπουργού Απασχόλησης ακούγεται το όνομα του κ. Ρουπακιώτη, ενώ για το υπουργείο Εσωτερικών το όνομα του κ. Μανιτάκη.

Μετά την ορκωμοσία του κ. Πικραμμένου το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 20:30 με τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου