ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης επιτέθηκε σε πελάτη – Τον έστειλε στο νοσοκομείο

εύβοια-ιδιοκτήτης-καταστήματος-εστί-882468

Ένας άγριος καβγάς έλαβε χώρα σε κατάστημα εστίασης σε περιοχή της κεντρικής Εύβοιας μεταξύ πελάτη και ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου με τον 35χρονο πελάτη να δέχεται επίθεση από τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το προηγούμενο βράδυ ο πελάτης είχε πάει για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί γύρω στις 3 τα ξημερώματα και για λόγους, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, είχε μία έντονη διαφωνία με μία υπάλληλο, ενώ αφού έφαγε αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.

Το απόγευμα της Κυριακής ο άνδρας πήγε στο μαγαζί για να ζητήσει συγγνώμη από την υπάλληλο για τον τρόπο που της μίλησε, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που βρισκόταν εκεί μόλις τον είδε του επιτέθηκε δίνοντας του μία μπουνιά στο πρόσωπο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει προς τα πίσω να χτυπήσει το κεφάλι του σε ένα τραπέζι και να χάσει τις αισθήσεις του.

Παρέμεινε αναίσθητος για αρκετή ώρα αιμορραγώντας, ενώ φίλος του που τον συνόδευε και περίμενε έξω από το μαγαζί μπήκε μέσα για να τον συνεφέρει ενώ στο σημείο κλήθηκε γιατρός.

Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 15 λεπτά προκειμένου ο νεαρός να ανακτήσει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στη μύτη.

Συγγενείς του άνδρα προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη που επιτέθηκε στον άντρα και το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων έχει αναλάβει τις έρευνες για τα αίτια του περιστατικού.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου