ΕΛΛΑΔΑ

Η καταγγελία Γεωργιάδη για Καμμένο – Γεωργαλά

η-καταγγελία-γεωργιάδη-για-καμμένο-γ-295694

Σε μια σημαντική αποκάλυψη που αποδεικνύει τη σχέση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου με τον Γεώργιο Γεωργαλά, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της χούντας, προέβη χθες ο βουλευτής της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA «Διέξοδος», ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε αντίγραφο της πολυσέλιδης συνέντευξης του κ. Γεωργαλά στο «Ε» της Ελευθεροτυπίας με ημερομηνία δημοσίευσης 17 Νοέμβριου 1996, στην οποία ο κ. Γεωργαλάς εξηγούσε πώς γράφει τους λόγους του τότε βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Αθήνας κ. Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο κατηγόρησε ως «παθολογικό ψεύτη».

Τον κάλεσε μάλιστα να παραιτηθεί και να κατέβει ξανά ως υποψήφιος, γεγονός για το οποίο -όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης- είχε δεσμευθεί εάν βρεθεί κάποιος να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Γ. Γεωργαλά.

«Πρέπει να γνωρίζουμε την ηθική ποιότητα αυτών που εμπιστευόμαστε. Ο κ. Καμμένος έλεγε ότι ο Γεωργαλάς δουλεύει για τον Γεωργιάδη και ότι πρόκειται για λάσπη της Συγγρού. Έλεγε ότι ήταν δύο ετών στη χούντα και ότι αν του αποδείξει κάποιος ότι ξέρει τον Γεωργαλά δεν θα κατέβει στις εκλογές» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζοντας τα έγγραφα, τόνισε ότι η απάντηση του Γ. Γεωργαλά προς την Ελευθεροτυπία είχε σταλεί από το γραφείο Τύπου του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στις 24 Νοεμβρίου 1996.

«Ο Γεωργαλάς έδινε συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία από το γραφείο του Καμμένου στη Βουλή και ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι δεν τον ξέρει! Είναι ψεύτης ή δεν είναι;» δήλωσε έξαλλος ο βουλευτής της ΝΔ.

Τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκπροσωπούσε στο πάνελ της εκπομπής ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως προβοκάτορα.

«Κόμμα δύο μηνών και πήρε 10 μονάδες, σας έχει τσούξει» είπε ο Γιάννης Μανώλης για να πάρει την εξής απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Με τον ίδιο τρόπο που έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα χαρτιά για να πάρει τα υπουργεία, λειτουργεί και τώρα. Ο αρχηγός σου είναι ψεύτης, υπηρετείς ένα ψεύτη».

«Κι εσύ επικαλείσαι ένα χουντικό για να στήσεις μια πλεκτάνη, είσαι γνωστός προβοκάτορας» ανταπάντησε ο Γ. Μανώλης, ο οποίος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ξαμολήσει τα ντόπερμαν (δηλαδή τον Άδωνι) για να βρίζουν χυδαία.

Σε αποκλειστική του στο newsbomb για το επίμαχο θέμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει:

«Ο κ. Πάνος Καμμένος, όταν προέκυψε το θέμα ότι συνεργάζεται με τον κ. Γεωργαλά, έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε συνεργασία τώρα ή στο παρελθόν, ενώ δήλωσε ότι όλα αυτά είναι λάσπη εναντίον του.

Μάλιστα, δήλωσε προεκλογικά ότι αν αποδειχθεί οποιαδήποτε σχέση του ίδιου με τον κ. Γεωργαλά, θα απέσυρε την υποψηφιότητα του κόμματός του στις εκλογές.

Ωστόσο, στο «Ε» της Ελευθεροτυπίας, στις 17/11/1996, προ 16 ετών, δημοσιεύεται συνέντευξη του κ. Γεωργαλά, όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι γράφει τους λόγους του κ. Καμμένου. Μάλιστα, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, τις διευκρινίσεις πάνω στη συνέντευξη ο κ. Γεωργαλάς τις έστειλε τότε με διεύθυνση αποστολέα το πολιτικό γραφείο του κ. Καμμένου.

■Τι άλλη απόδειξη χρειαζόμαστε για να αποδείξουμε ότι ο κ. Καμμένος ψεύδεται;

■Και αν ψεύδεται με τόση ευκολία για τέτοια θέματα, τι θα κάνει με τα πιο σοβαρά;»

Και η μήνυση στον Αιμίλιο Λιάτσο

Στη χθεσινή εκπομπή του APLHA, ο κ. Γεωργιάδης έκανε αναφορά και στη μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα ο Πάνος Καμμένος μέσω της συζύγου του στον Αιμίλιο Λιάτσο με αποτέλεσμα τη σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου.

Η κόντρα Καμμένου Λιάτσου «απογειώθηκε» όταν η εφημερίδα «Παρασκευή +13» του Αιμίλιου Λιάτσου είχε φιλοξενήσει συνέντευξη του υπουργού της χούντας Γεωργαλά, ο οποίος υποστήριζε μεταξύ άλλων ότι είχε κλείσει συμφωνία με τον Καμμένο για την έκδοση βιβλίου του.

Η συμφωνία περιλάμβανε και το ποσό των 10.000 ευρώ το οποίο θα έδινε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Αντ’ αυτού του έδωσε μόνο 2.500 ευρώ και μετά εξαφανίστηκε», όπως υποστηρίζει ο Γεωργαλά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου