ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σε αυτή την καλύβα δολοφόνησε την σύζυγο και το παιδί τους

καβάλα-σε-αυτή-την-καλύβα-δολοφόνησε-τ-886446

Φωτογραφίες από το σημείο όπου ο 56χρονος εκτέλεσε την σύζυγό του και το επτά μηνών αγοράκι τους, στην Καβάλα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην καλύβα υπάρχουν εικόνες με το ζευγάρι αλλά και ένας κάλυκας από κυνηγετικό όπλο, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Στον στάβλο παραμένει ακόμη το αγροτικό όχημα του κτηνοτρόφου, ενώ στην πόρτα του συνοδηγού βρίσκεται ακόμη το καροτσάκι του βρέφους.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η 30χρονη Ελληνογερμανίδα και το παιδάκι ζούσαν στο σπίτι της γιαγιάς της, το τελευταίο διάστημα. Ένταση στο ζευγάρι είχε πυροδοτηθεί πρόσφατα, καθώς η γυναίκα είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στη Γερμανία με το βρέφος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κτηνοτρόφου.

Αφού τους οδήγησε στον στάβλο του, ο 56χρονος κάλεσε τον πρώτο του εξάδελφο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «έλα στην καλύβα» και άφησε το τηλέφωνο κάτω.

Τότε, «ακούστηκε ένας πυροβολισμός, αλλά νόμιζε ότι ήταν από άλλους κυνηγούς και όχι από τον ίδιο», ανέφερε στο ThessToday ο ξάδερφος του κτηνοτρόφου, υπογραμμίζοντας ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Η Ελληνική Αστυνομία απέκλεισε άμεσα τον τόπο εγκλήματος, ενώ οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας σκέπασαν με χώμα τον χώρο της εκτέλεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου