ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στον αέρα – Ποντίκια έκοβαν βόλτες μέσα στο αεροπλάνο σε πτήση προς το Ηράκλειο

πανικός-στον-αέρα-ποντίκια-έκοβαν-β-861898

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από το Άμστερνταμ προς το Ηράκλειο, όταν ποντικοί έκαναν την εμφάνισή τους μέσα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η παρουσία των ποντικών έγινε αντιληπτή την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν ποτά και σνακ. Καθώς μετέφεραν το τρόλεϊ δύο μεγάλοι ποντικοί άρχισαν να κόβουν βόλτες στο διάδρομο του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Τα τρωκτικά ήταν κρυμμένα κάτω από τα ογκώδη μεταλλικά αντικείμενα και μόλις αυτά μετακινήθηκαν βγήκαν από την… κρυψώνα τους.

Κάποιοι επιβάτες αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τους ποντικούς. Η πτήση συνεχίστηκε με το αεροπλάνο να προσγειώνεται κανονικά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Αυτό που ανησύχησε το πλήρωμα, τους κυβερνήτες αλλά και την αεροπορική εταιρία ήταν το ενδεχόμενο να έχουν προκαλέσει οι ποντικοί κάποια σοβαρή βλάβη, π.χ. στα καλώδια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της πτήσης.

Στελέχη της ΥΠΑ που ρωτήθηκαν σχετικώς επιβεβαίωσαν την παρουσία των ποντικών μέσα στο αεροσκάφος από την Ολλανδία και τόνισαν ότι δεν θυμούνται να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

topontiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου