ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγελίες για απαγωγή γυναίκας στο κέντρο – «Άνοιξαν & την έβαλαν με το ζόρι σε αυτοκίνητο»

πάτρα-καταγγελίες-για-απαγωγή-γυναίκ-863349

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας στην Πάτρα, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους. Οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν αν έχουν να κάνουν με απαγωγή…

Οι φωνές της γυναίκας στην Πάτρα και οι στιγμές έντασης στο κέντρο της πόλης, οδήγησαν αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Όπως ανέφεραν μια γυναίκα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, παρά τη θέλησή της και στη συνέχεια αυτό γκάζωσε και χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Με τους αστυνομικούς να έχουν φτάσει ήδη στην περιοχή και να την «χτενίζουν» σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ένα μαύρο όχημα, τύπου τζιπ αναζητούν σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα οι αστυνομικοί στο κέντρο της Πάτρας. Οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι σε αυτό το όχημα επιβαίνουν δυο άτομα, που ανάγκασαν νεαρή γυναίκα να επιβιβαστεί παρά τις διαμαρτυρίες της, από την Άνω Πόλη και κατευθύνθηκαν προς την οδό Γούναρη.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για να εντοπιστεί το όχημα και να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περαστικούς που είδαν τη σκηνή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους και παρατήρησαν την έντονη αντίδραση της κοπέλας.

newsit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου