ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων στην Καλαμάτα – Τραυματίστηκε σοβαρά γυναίκα

νέα-επίθεση-αδέσποτων-σκύλων-στην-καλ-864530

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε μια 34χρονη γυναίκα στην Καλαμάτα, ένα νέο περιστατικό έρχεται να καταδείξει ότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου. Η νέα επίθεση σημειώθηκε στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας με θύμα μια 45χρονη.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πάνω σε μοτοσικλέτα όταν δέχθηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από δυο σκυλιά. Στην προσπάθειά της να τα αποφύγει έπεσε κάτω και τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια.

«Είχα τελειώσει από την δουλειά και κατευθυνόμουν στο σπίτι. Στα φανάρια μου επιτέθηκαν δύο σκυλιά, προσπάθησα να τα αποφύγω και το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθώ στο νοσοκομείο και να πρέπει να κάνω επέμβαση» περιέγραψε η 45χρονη.

«Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα στο ασθενοφόρο και τον τρόμο που ένιωσα εκείνη τη στιγμή» τόνισε. «Έχω σπάσει τα ζυγωματικά κάτω από τα μάτια, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Εύχομαι να είμαι το τελευταίο θύμα των αδέσποτων. Δεν προκάλεσα κάτι, ήταν πολύ αιφνιδιαστικό» πρόσθεσε το θύμα της επίθεσης.

Νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τις επόμενες ώρες θα μπει στο χειρουργείο, όπως αναφέρει το best-tv. Μάλιστα η ίδια γνωστοποίησε το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/9) στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου