ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Θρήνος για τον 15χρονο που σκοτώθηκε σε βόλτα με το ποδήλατο—Συγκλονίζουν οι γονείς & η γιαγιά του

τρίπολη-θρήνος-για-τον-15χρονο-που-σκοτ-865099

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τρίπολη για τον θάνατο του 15χρονου μαθητή Λυκείου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε βόλτα που έκανε με το ποδήλατό του, το απόγευμα της Τρίτης.

Διακομίστηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η τραγωδία συνέβη στο 39,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας.

Οι γονείς του 15χρονου, η γιαγιά και ο θείος του μίλησαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τον τραγικό χαμό του παιδιού. Τα λόγια τους συγκλονίζουν.

“Ήταν χαρούμενος, ευγενικός, δραστήριος. Ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον, τα είχε σκεφτεί όλα. Ήθελε να γίνει μαθηματικός ή να ασχοληθεί με τα λογιστικά”, είπε η μητέρα του μαθητή.

Κλαίγοντας, ο πατέρας του περιέγραψε πως “τον έριξε κάτω ένα ποδήλατο, χτύπησε το κεφαλάκι του. Ήταν βράχος, δύο μέτρα. Πάλεψαν οι γιατροί, του έβαλαν βηματοδότη αλλά δεν τα κατάφερε ο λεβέντης μου”.

“Το παιδί ήταν 15 χρονών και ήταν άνδρας. Τον είχαμε καμάρι, πρώτος μαθητής, σημαιοφόρος” ανέφερε η γιαγιά του 15χρονου, ενώ ο θείος του μίλησε για έναν καλό μαθητή και ένα σεμνό παιδί.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου