ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικές εικόνες από τις τουαλέτες που είχε ταμπουρωθεί ο Πάνος Αργιανίδης – Τα διέλυσε όλα

σοκαριστικές-εικόνες-από-τις-τουαλέτ-865261

Γυαλιά καρφιά έκανε τις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, που απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η ομάδα ΟΠΚΕ που έσπασε την πόρτα και έβγαλε από την τουαλέτα τον «μάνατζερ ράγκμπι» αντίκρισε ένα χαώδες θέαμα.

Ο Πάνος Αργιανίδης, όσο ήταν κλεισμένος στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος της ασφάλειας, απείλησε να κάνει κακό στον αυτό του. Γι’ αυτό και από το τμήμα του Διονύσου αποφασίστηκε ο πρώην παίκτης του Survivor να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

«Όταν υπάρχει απόπειρα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να αφήσουμε να μιλήσει η επιστήμη» είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στον Alpha.

Το χρονικό της σύλληψής του

Από το βράδυ της Δευτέρας, μέχρι το πρωί της Τρίτης, μέσα στο κτίριο των ΕΛΤΑ Κρυονερίου Αττικής είχε κλειστεί ο Πάνος Αργιανίδης σε αμόκ.

Ο πρώην παίχτης ριάλιτι είχε κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε κρίση και έσπαγε ό,τι υπήρχε μέσα στον χώρο.

Άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου.

Επί τόπου βρέθηκε η οικογένειά του, δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, η Άμεση Δράση και άνδρες της ΟΠΚΕ.«Όση ώρα ο πατέρας του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να τον πείσει πως όλα θα πάνε καλά, εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα στις τουαλέτες που παρέμενε κλειδωμένος χωρίς αποτέλεσμα για ώρες»

Μετά την κατάθεσή του, σε αστυνομικό τμήμα, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα στο Δρομοκαΐτειο.

Τα προβλήματα στη ζωή του ξεκίνησαν όταν έσβησαν τα φώτα του Survivor. Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και προσπάθησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Μέσα στο ριάλιτι έδειχνε φιλόδοξος και δήλωνε έτοιμος να παλέψει για τη νίκη. Η μπλούζα με τα αστέρια έγινε σήμα κατατεθέν του. Οι εντάσεις ήταν κατά διαστήματα αλλεπάλληλες με συμπαίκτες του, με τον ίδιο να αποχωρεί πολύ πριν το μεγάλο τελικό.

Μετά το ριάλιτι εργάστηκε ως γυμναστής και έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας, για τις ανάγκες ενός δοκιμαστικού δελτίου ειδήσεων.

Ο 35χρονος, που το τελευταίο διάστημα έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παρακολουθείται από γιατρούς, με τους στενούς συγγενείς του να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου