ΕΛΛΑΔΑ

Καμμένος: Προβοκάτσια το έγγραφο

καμμένος-προβοκάτσια-το-έγγραφο-297155

«Αυτό το έγγραφο δεν είναι δικό μου δεν έχει κατατεθεί ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν έχει σφραγίδα, ούτε αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το έδωσα εγώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αυτό τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ με αφορμή έγγραφο του κόμματος που φέρεται να παραδόθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας και αναφέρει πως αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, η παράταξή του θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.

Έκανε λόγο για επίθεση κάτω από τη ζώνη με περίεργα και πλαστά έγγραφα και επισήμανε ότι δεν γίνονται με προβοκάτσιες οι κινήσεις εθνικής ομοψυχίας.

Προανήγγειλε ότι δεν έχει κανένα λόγο να συναντηθεί στη μία μετά το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτός αν ο κ. Παπούλιας διαθέτει τα στοιχεία για την πραγματική οικονομία που του έχει ζητήσει. Θα συμμετέχει κανονικά στη συνάντηση που έχει συγκαλέσει Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 2 μετά το μεσημέρι.

Ανέφερε ακόμα ότι κανονικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα πρέπει να παρέμβει από μόνη της η εισαγγελία. Πάντως ερωτηθείς αν το έγγραφο αυτό το έστειλε κάποιος από τους συνεργάτες του απάντησε: «Δεν ξέρω».

Επανέλαβε ότι δεν αποδέχεται συνεργασία σε κυβέρνηση με τη συμμετοχή Σαμαρά και Βενιζέλου αλλά ούτε και κανένας βουλευτής του κόμματός του είναι διατεθιμένος να το κάνει.

Πηγές της Προεδρίας σημειώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον Κάρολο Παπούλια του είπε ότι μπορεί να κοινοποιήσει το έγγραφο στους πολιτικούς αρχηγούς.

Το έγγραφο Καμμένου με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το σενάριο Β για ψήφο ανοχής, είναι υπαρκτό, καθώς βρίσκεται στα γραφεία του ΚΚΕ, υποστήριξε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαϊλης.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι ανέγνωσε το επίμαχο σημείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου