ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλολιάκος: “Να γίνει λογιστικός έλεγχος στο δημόσιο χρέος”

μιχαλολιάκος-να-γίνει-λογιστικός-έλ-298285

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, μία συνάντηση εξαιρετικά σύντομη, προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε μεταξύ άλλων πως εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ανησυχία του για ακυβερνησία της χώρας και ζήτησε για πρωθυπούργο προσωπικότητα διεθνούς κύρους.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει μία κυβέρνηση που δεν θα ανατρέψει το μνημόνιο.

Μίλησε για θέματα εθνικά και λαθρομετανάστευσης. Έθεσε θέμα Σκοπίων και ονομασίας και ζήτησε λογιστικό έλεγχο για το δημόσιο χρέος.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, κατά την άφιξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στο Προεδρικό Μέγαρο, τη στιγμή που πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους για να εισέλθει στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, όλοι παρέμειναν καθιστοί.

Κανένας δημοσιογράφος δεν σηκώθηκε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν την Κυριακή των εκλογών και μάλιστα, όπως ανέφερε η ρεπόρτερ της ΝΕΤ, μερικοί κάθισαν ακόμα και στο πάτωμα! Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν αντέδρασε αυτή τη φορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου