ΕΛΛΑΔΑ

Α. Σαμαράς: Το ΠΑΣΟΚ υπαίτιο για την ακυβερνησία

α-σαμαράς-το-πασοκ-υπαίτιο-για-την-ακυ-300671

Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κύριος υπαίτιος για την κατάσταση, ανέφερ ο κ. Σαμαράς.

Το νεοναζιστικό κόμμα μπήκε στη Βουλή και το νεοπαγές κόμμα που πούλησε λαϊκισμό επίσης μπήκε στη Βουλή.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ζητούσαμε δυο χρόνια την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και μας έλεγαν ότι δεν γίνεται.Τώρα το ζητούν όλοι. Επιβεβαιωνόμαστε.

Όταν όλα τα κόμματα είναι στα κάγκελα, κάποιος πρέπει να βρίσκεται στο δρόμο της λογικής.

Για πρώτη φορά έθεσα θέμα αλλαγής στο μνημόνιο με τις επιστολές που έστειλα στους ευρωπαίους εταίρους. Τώρα δέχονται ότι υπάρχουν περιθώρια αλλαγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μεν τη δεύτερη θέση αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση.Δεν καταλαβαίνουν πόση ανάγκη από ρευστότητα έχει η αγορά.Λειτουργούν ως μαθητευόμενοι μάγοι στου κασίδη το κεφάλι.Κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρξει κυβέρνηση και μάλιστα σταθερή και πρέπι να αναλάβει και την ευθύνη του ο ΣΥΡΙΖΑ.Κόμμα εξουσίας χωρίς ευθύνες εξουσίας δεν μπορέι να υπάρξει.

Οι προϋποθέσεις μας για συμμετχοή σε κυβέρνηση είναι δύο:

-Να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

-Να προχωρήσουμε σε επαναδιαπραγμάτευση για τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο μνημόνιο.

Να θυμάται ο κ. Τσίπρας ότι για κάθε καινούριο ψηφοφόρο που κερδίζει θα χάνει δύο.Η χαλαρή ψήφος πάει στα μικρά κόμματα, όταν είναι μικρά.Ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί όλες τις περίεργες θέσεις στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μέτωπο που θα δημιουργηθεί γύρω μας θα είναι από απλούς ψηφοφόρους και από προσκλητήριο σε όλη την κεντροδεξιά κλίμακα, στη βάση και την κορυφή.

Η εντολή που πήραμε ως πρώτο κόμμα μας κάνει θεματοφύλακα της σταθερότητας.

Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτα από το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ, έχουμε το "λεφτά υπάρχουν νούμερο 2".Ο κ. Τσίπρας να πάει να διαπραγματευτεί στο εξωτερικό, όχι να κάνει τον τσάμπα μάγκα εδώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου