ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Πυροβόλησε πρώτα τη σύζυγο – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του, θέμα ωρών η σύλληψη του δράστη

άρτα-πυροβόλησε-πρώτα-τη-σύζυγο-βρέ-882143

Νέα στοιχεία για το άγριο φονικό στο Αστροχώρι Άρτας έρχονται στο φως της δημοσιότητας με θύμα έναν 80χρονο και φερόμενο δράστη τον 29χρονο γαμπρό του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την σύζυγό πριν λίγες ημέρες. Η γυναίκα είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο Αστροχώρι προκειμένου να δει το παιδί του όπως είχε πει στην πρώην γυναίκα του.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, γνωστός στην περιοχή για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, καβγάδισε και στην συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Στόχος η σύζυγος;

Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία ευτυχώς δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο έπεσε ο 80χρονος πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου