ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή βάζουν… φωτιά στο Προεδρικό Μέγαρο

μιχαλολιάκος-και-χρυσή-αυγή-βάζουν-φ-302930

Στο προεδρικό Μέγαρο προετοιμάζονται για τη διαφαινόμενη ως ύστατη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, εφόσον του επιστραφούν, όπως όλα δείχνουν οι διερευνητικές εντολές από τους κυρίους Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Βενιζέλο, οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.

Τις πύλες του Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού θα περάσουν και οι επτά πολιτικοί αρχηγοί τα κόμματα των οποίων εξελέγησαν από τις εκλογές της Κυριακής. Μεταξύ τους και ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η προοπτική αυτή έχει σημάνει συναγερμό στα κομματικά επιτελεία αλλά ταυτοχρόνως δημιουργεί έντονο προβληματισμό και στον ίδιο τον κ. Παπούλια.

Κανείς δεν γνωρίζει τις διαθέσεις του κ. Μιχαλολιάκου και το τι προτίθεται να κάνει ή να πει κατά τη διάρκεια της κρίσιμης σύσκεψης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το σύνολο των πολιτικών αρχηγών έχει αποφύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, έως τώρα να ασχοληθεί με τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της ενώ το σύνολο των εταίρων μας έχει προβεί σε δηλώσεις που καλούν τις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων να απομονώσουν το κόμμα των ακραίων φιλοναζισιτικών πεποιθήσεων.

Υπό αυτές τις συνθήκες η σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αποκτά μια ακόμη σημαντική παράμετρο καθώς όπως όλα δείχνουν οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι η τελική λύση και κάθε κίνηση, δήλωση, ή ενέργεια προσβλέπει στη λαϊκή ψήφο του Ιουνίου.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου