ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης

παραιτήθηκε-ο-γενικός-γραμματέας-του-891091

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και βρίσκεται κοντά στο σημερινό πρωθυπουργό από την εποχή που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Σε όλη αυτή την τριετία της διακυβέρνησης της ΝΔ μέχρι και σήμερα που υπέβαλε την παραίτησή του και έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, ο κ. Δημητριάδης θεωρούνταν από τα κρισιμότερα γρανάζια αν όχι το κρισιμότερο στην κυβερνητική μηχανή και αναλάμβανε μάλιστα και ειδικές αποστολές εντός της κυβέρνησης.

Μάλιστα μαζί με τον Γ. Γεραπετρίτη και τον Άκη Σκέρτσο θεωρούνταν ως τρόικα του μεγάρου Μαξίμου και από τα πλέον έμπιστα πρόσωπα του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Δημητριάδης εκτός από την στενή πολιτική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παράλληλα είναι και ανιψιός του. Ο 42χρονος δικηγόρος είναι γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη, αδερφής του πρωθυπουργού.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου