ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 60χρονος που μαχαίρωσε με μανία τη σύζυγό του

γυναικοκτονία-στο-ρέθυμνο-στη-φυλακή-891660

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 60χρονος δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56 Γεωργία, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost, ο 60χρονος έφθασε και σήμερα στα Δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ισχυρίστηκε ότι… το θύμα του πέταξε πιάτο

Στην απολογία του ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι και την πρώτη φορά δηλαδή ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο…

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι… θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα» φέρεται να είπε συγκεκριμένα. Μάλιστα όπως είπε μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Αγυιάς.

Τρία φονικά τραύματα δέχθηκε το θύμα στο λαιμό

Σύμφωνα πληροφορίες του cretapost, από τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει μουδιασμένη από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα την 56χρονη Γεωργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Η ζήλεια και η πρόθεση διαζυγίου

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα πριν το φονικό όταν η 56χρονη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της εξαιτίας του ότι την ζήλευε.

Τότε ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

Το τηλεφώνημα στον γιο του και η παράδοσή του

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου