ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού

λέσβος-προφυλακιστέος-ο-53χρονος-αστυν-854836

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 53χρονος αστυνομικός για βιασμό 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο. Ο Στρατής Μυρογιάννης, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για βιασμό 14χρονης αθλήτριας του, οδηγήθηκε την Τρίτη (2/8) στον ανακριτή Λέσβου, ο οποίος (μαζί με την εισαγγελέα) τον έκριναν ένοχο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πατέρας της 14χρονης ξέσπασε στη θέα του συλληφθέντος, έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας.

Μαραθώνια απολογία

Η απολογία του αστυνομικού/προπονητή βόλεϊ ξεκίνησε στις 11 το πρωί, διήρκησε επτά ολόκληρες ώρες και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα περίπου.

«Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» ισχυρίζεται η πλευρά του 53χρονου αστυνομικού. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής, που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού, μιλώντας στα Νέα της Λέσβου αν και αναγνώρισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τελέστηκε βιασμός.

Λιποθύμησε η μητέρα του παιδιού

Λόγω της έντασης, της αγωνίας και της συναισθηματικής φόρτισης η μητέρα του ανήλικου παιδιού που παρέμενε όλες τις ώρες κατά την απολογία του δράστη, έξω από τα δικαστήρια, λιποθύμησε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου