ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με αστυνομική επιχείρηση στην Καλαμάτα- Τουλάχιστον 4 τραυματίες

θρίλερ-με-αστυνομική-επιχείρηση-στην-303939

Αστυνομική επιχείρηση-μαμούθ έχει στηθεί από το μεσημέρι στην Καλαμάτα, ύστερα από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας.

Ειδικότερα, στις 14:40 δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη, έσπασαν με βαριοπούλα την κρυστάλλινη θύρα εισόδου της Eμπορικής Τράπεζας, επί της οδού Αριστομένους και με την απειλή καλάσνικοφ, αφαίρεσαν από το ταμείο, το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία εγκατέλειψαν, ενώ λίγο αργότερα ταμπουρώθηκαν σε ένα σπίτι, επί της οδού Ευριπίδου.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν τα ίχνη τους και επιχείρησαν να εισέλθουν στο σπίτι, ωστόσο οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προκειμένου να τους αποτρέψουν.

Από τα πυρά, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, το οποίο και συνελήφθη. Ένας εκ των αστυνομικών αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι δύο βασικοί ύποπτοι διέφυγαν με Ι.Χ.

Προς το παρόν η αστυνομία έχει προβεί σε τρεις συνολικά συλλήψεις υπόπτων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου