ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Νέα δολοφονία με θύμα 17χρονη – Αναζητείται ο σύντροφός της

περιστέρι-νέα-δολοφονία-με-θύμα-17χρονη-855316

Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα, περίπου 17 ετών, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα μίας γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα -με καταγωγή από το Πακιστάν- εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Η σορός της έφερε μώλωπες.

Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της, καθώς θεωρεί ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα που διέμενε η άτυχη γυναίκα δεν φάνηκε να υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Εφόσον αποδειχτεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, θα είναι η τρίτη στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο…

Το χρονικό της νέα δολοφονίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στο σπίτι της οδού Αραχώβης επέστρεψαν η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, την άτυχη κοπέλα την εντόπισαν νεκρή στο κρεβάτι της, ενώ δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου