ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

συνελήφθησαν-δύο-αλλοδαποί-για-κατοχ-305563

Κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα και χρήματα προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34 και 42 ετών, κατά την διάρκεια μεταφοράς κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εντοπίσθηκε, αρχικά ο 38χρονος, ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους (400) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια εντοπίσθηκε και ο 42χρονος συνεργός του, ο οποίος κινούνταν με δεύτερο όχημα και είχε τον ρόλο του προπομπού.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Δύο ζυγαριές ακριβείας -Το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων πενήντα ευρώ -Οκτώ κινητά τηλέφωνα ως μέσα αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών -Δεκαέξι νάιλον συσκευασίες μικρού μεγέθους που προορίζονταν για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, κατηγορούμενοι για τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου