ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους 2 αγνοούμενους στο Ποσείδι

βρέθηκε-ζωντανός-ο-ένας-από-τους-2-αγνοο-863633

Ο νεαρός εντοπίστηκε από πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ

Τέλος η αγωνία για την οικογένεια του ένα εκ των δύο ανδρών που αγνοούνταν στην Χαλκιδική.

Να σημειωθεί ότι χθες (9/7) εντοπίστηκε και ένας ακόμη αγνοούμενος σώος.

Τον άνδρα εντόπισε ζωντανό λίγο πριν τις 12:30 φορτηγό πλοίο σημαίας Γιβραλτάρ στη Νέα Σκιώνη.

Οι έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών καθώς στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι και άρχισαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα σκάφη ενώ στον χώρο, για να βοηθήσουν τις έρευνες, βρίσκονται ιδιωτικά μέσα και εθελοντές διασώστες

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, τρία νεαρά άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής . Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών.

Οι Αρχές μετά από έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Πώς έγινε

Θυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και το Σάββατο αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην «αμμόγλωσα» του Ποσειδίου, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε τα γενέθλια του.

Σύμφωνα με το grtimes, όλα ξεκίνησαν όταν αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ, αλλά και τη φορτουνιασμένη θάλασσα και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου