Βίκυ Σταμάτη: «Βάλτε με σε κατ’οίκον περιορισμό, για να βλέπω το παιδί μου»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-03, 11:53:40
Βίκυ Σταμάτη: «Βάλτε με σε κατ’οίκον περιορισμό, για να βλέπω το παιδί μου»

Κραυγή αγωνίας από τις φυλακές Κορυδαλλού για τη Βίκυ Σταμάτη, οι δικηγόροι της οποίας κατέθεσαν χθες στο Δικαστικό Συμβούλιο αίτηση αποφυλάκισή της.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλείται τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού της προκειμένου να πείσει το Δικαστικό Συμβούλιο να μετατρέψει την προσωρινή κράτησε σε επιβολή περιοριστικών μέτρων.

Η ίδια μάλιστα φέρεται να ζητά να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, ώστε από τη μία να μπορεί η ίδια να φροντίζει το παιδί της και από την άλλη η Δικαιοσύνη να μην χάσει το ίχνη της.

Στην προσφυγή που κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μόνη μου άμυνα είναι η διαμαρτυρία μου για την προσωρινή μου κράτηση με το μόνο μέσο που μου μένει, την απεργία πείνας, μέχρι να υπάρξει στοιχειώδης δικαίωσή μου με πρώτο τουλάχιστον βήμα την αποφυλάκισή μου. Ας μείνω υπό περιορισμό στο σπίτι μου, το οποίο με ανακριτική διάταξη έχει δεσμευτεί, και υπό φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων, αρκεί να έχει το παιδί μου την προστασία μου για τη στήριξη και τη φροντίδα του».

Μάλιστα προσθέτει πως σε διαφορετική περίπτωση ζητά να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με περιοριστικούς όρους, ακόμα και με την εμφάνισή της τρεις φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=