ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στον βιασμό της 33χρονης στα Μάλια – Αποφυλακίζεται ο πατέρας της – Τι έδειξε το DNA

ανατροπή-στον-βιασμό-της-33χρονης-στα-μά-875394

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, το τεστ DNA απαλλάσσει τον πατέρα της 33χρονης από την κατηγορία του βιασμού στα Μάλια.

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθεί, τις επόμενες ώρες, ο 70χρονος Βρετανός που είχε συλληφθεί και είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, για τον βιασμό της 33χρονης κόρης του, ενώ έκαναν διακοπές στα Μάλια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 70χρονος αποφυλακίζεται με διάταξη της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ήρθε μετά και την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου γενετικού υλικού, που έδειξε ότι το σπέρμα που βρέθηκε στα ρούχα της γυναίκας δεν ταυτοποιείται με αυτό του πατέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επιμένοντας ότι δεν ήταν ο πατέρας της ο άνδρας που την βίασε. Μάλιστα, είχε εκφράσει την υποψία ότι είναι έγκυος.

«Οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας επιδόθηκε σε ‘ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα’ με την κόρη του, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη», γράφει η εφημερίδα.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει: «Τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης, από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες, φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

Η 33χρονη Τάμι Φόρσαϊθ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, επέμενε εξαρχής πεισματικά ότι δεν τη βίασε ο πατέρας της στα Μάλια και ότι ο πραγματικός βιαστής της συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Υποστηρίζει ότι είναι έγκυος

Στο άρθρο επισημαίνεται ακόμη ότι, όπως ανέφερε η ίδια η 33χρονη, πιθανώς να έχει μείνει έγκυος από το βιαστή της.

Η 33χρονη αποκάλυψε ότι παραμένει στην Κρήτη, όπου μιλά σε καθημερινή βάση στο τηλέφωνο με τον πατέρα της.

Κλαίγοντας, μάλιστα, ανέφερε στη Mail Online: «Καταφέρνω να του μιλάω μόνο για λίγα λεπτά. Βρίσκεται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό, καθώς ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα κακό.

»Ο πατέρας μου υποφέρει από διαβήτη, ενώ αντιμετωπίζει και μια σειρά από άλλα ιατρικά ζητήματα. Δεν τρέφεται σωστά εδώ και πέντε ημέρες και βρίσκεται πολύ κοντά στο να καταρρεύσει. Πραγματικά ανησυχώ ότι όλο αυτό μπορεί να τον σκοτώσει».

«Είμαι σίγουρη ότι είμαι έγκυος»

«Υποφέρω από στρες και άγχος το οποίο γίνεται όλο και χειρότερο, καθώς αισθάνομαι κάπως άρρωστη κι έχω καθυστέρηση. Είμαι 60% σίγουρη ότι είμαι έγκυος», ανέφερε ακόμη η Φορσάιθ, η οποία πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να επισκεφθεί μια ιατρική κλινική για να κάνει εξετάσεις, ωστόσο, επειδή υποφέρει από ισχυρές κρίσεις πανικού, χρειάζεται κάποιον να τη συνοδέψει.

Όπως είπε, είναι μόνη της στην Κρήτη και δεν έχει κανένα να τη βοηθήσει.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου