ΕΛΛΑΔΑ

Βενιζέλος: Tragic ο Τσίπρας

βενιζέλος-tragic-ο-τσίπρας-306858

«Καλώς δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες των ιερόδουλων»

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «δοξάζεται κρυπτόμενος και διεκδικεί την ψήφο του λαού χωρίς να έχει συμμετάσχει σε έναν τηλεοπτικό διάλογο».

Για το ΚΚΕ ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «το οριζόντιο κόμμα της δραχμής δυστυχώς υπάρχει και είναι ο πραγματικός μοχλός της», ενώ για τον κ. Τσίπρα είπε ότι «έχει αποχαλινωθεί και είναι ένας πολιτικός υβριστής».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε και στην κριτική του κ. Τσίπρα ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς «έχουν ξεφύγει», που παραπέμπει σε γνωστή διαφήμιση. «Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι: tragic», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, σημείωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από μια κοινωνία σε κρίση που τελικά κατολισθαίνει σε «φασίζουσες συμπεριφορές».

«Είναι τραγικό νέοι άνθρωποι με δημοκρατικό φρόνημα λόγω της απελπισίας να επιλέγουν ένα φιλοναζιστικό κόμμα. Είναι δεδηλωμένοι οπαδοί του ολοκληρωτισμού», παρατήρησε προσθέτοντας ότι η παρουσία τους στο κοινοβούλιο «θα ήταν ευθέως προσβλητική για τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι η επανάληψη των εκλογών δεν αποτελεί λύση, αλλά θα έβλαπτε τη χώρα, τον άνεργο και τη μεσαία τάξη. «Με την επανάληψη των εκλογών παίζει με τρόπο προκλητικό ο κ. Σαμαράς και πήγε να παίξει και ο κ. Κουβέλης», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «να εκφραστεί ο λαός και να δείξει καθαρή κατεύθυνση» και να διαμορφωθεί «με τρόπο δημιουργικό η βούληση του πολίτη».

«Καλώς δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες των ιερόδουλων»

Υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος της απόφασης δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των οροθετικών ιερόδουλων. Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε ότι πρέπει να «σέβεσαι τα συνταγματικά και θεμελιώδη δικαιώματα όλων, γιατί δικαιώματα έχει και αυτός που μπορεί να έχει μολυνθεί και να μην το ξέρει». «Εχει δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην προστασία της υγείας», πρόσθεσε.

«Δεν μπορείς να δίνεις προφανώς την εικόνα ενός προσώπου που συλλαμβάνεται ή που πάσχει από AIDS, παρά μόνο όταν υπάρχει υπέρτερο αγαθό το οποίο θίγεται, αγαθό δημόσιας υγείας», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

«Αρα», συνέχισε, «όταν υπάρχει κίνδυνος να έχουν μολυνθεί εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι είσαι υποχρεωμένος να τους προτρεψεις να πάνε να κάνουν μια εξέταση».

Σφοδρή επίθεση σε όσους «λένε ωμά πολιτικά ψέματα και οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης, σημειώνοντας ότι «η τυχοδιωκτική εκδοχή της Αριστεράς δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες της χώρας μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου