Σέρρες: Δικογραφία για το ζευγάρι των ανεύθυνων γονέων

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-06, 08:55:27
Οι γονείς, όπως φέρεται να είπαν, αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά τους στο όχημα, καθώς εκείνα κοιμούνταν
Σέρρες: Δικογραφία για το ζευγάρι των ανεύθυνων γονέων

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων που παράτησαν τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητό τους, στις Σέρρες, προκειμένου να… πάνε για σουβλάκια.

Περαστικοί αντιλήφθηκαν τα παιδιά (όλα κάτω των 10 ετών) και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που με τη σειρά τους έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να τα βγάλουν από το όχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο των Σερρών.

Πρόκειται για βουλγαρικής καταγωγής γονείς (56 ετών ο άνδρας και 46 ετών η γυναίκα) και η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον τους είναι για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι γονείς, όπως φέρεται να είπαν, αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά τους στο όχημα, καθώς εκείνα κοιμούνταν.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά που είχαν έρθει για μπάνιο σε κοντινές παραλίες της περιοχής και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, σταμάτησαν για σουβλάκια.

Το κακό, όμως, σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, ότι μέσα στο αυτοκίνητο άφησαν κλειδωμένα τα τέσσερα παιδιά τους -ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών- τα οποία εκείνη την ώρα κοιμούνταν.

Βλέποντας τα παιδιά ακίνητα μέσα στο αυτοκίνητο, οι περαστικοί χτυπούσαν τα τζάμια, χωρίς, όμως, καμία αντίδραση, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Η ανησυχία ήταν τέτοια που οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού και έβγαλαν τα παιδιά σχεδόν ημιλιπόθυμα από το αυτοκίνητο λόγω της ζέστης που επικρατούσε ακόμα και εκείνη την ώρα.

Τους έδωσαν νερό και πρώτες βοήθειες, με τους γονείς να έρχονται μετά από λίγο και να δικαιολογούν τη συμπεριφορά τους λέγοντας πως τα παιδιά κοιμούνταν, γι’ αυτό και πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

 

Σημειώνεται ότι οι γονείς δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους. Πληροφορίες που επικαλέστηκε η ΕΡΤ Σερρών, αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου 20 λεπτά, ενώ οι γονείς αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=