Μύκονος: Ζαλίζει το ποσό που άφησε για πουρμπουάρ μία παρέα Ελληνο-ισπανών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 00:11:36
Μύκονος: Ζαλίζει το ποσό που άφησε για πουρμπουάρ μία παρέα Ελληνο-ισπανών

Viral γίνεται ξανά η Μύκονος. Το νησί των ανέμων βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των τουριστών από όλον τον κόσμο.

Μετά τα “χρυσά καβουροπόδαρα” και τον λογαριασμό 1.536 ευρώ για τρία πιάτα, η Μύκονος είναι ξανά στο προσκήνιο. Όμως αυτήν την φορά, πελάτες πολυτελούς εστιατορίου δεν παραπονέθηκαν για το υπέρογκο ποσό που αναγραφόταν στην απόδειξή τους, αλλά έμειναν τόσο ευχαριστημένοι που άφησαν ένα αστρονομικό πουρμπουάρ, προκειμένου να δείξουν την ικανοποίηση τους.

Σύμφωνα με το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, μια παρέα Ελληνο-ισπανών επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο και παρήγγειλαν σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς. Στο τέλος της βραδιάς ζήτησαν τον λογαριασμό, με το ποσό να φτάνει τις 15 χιλιάδες ευρώ (14.829 ευρώ). Η παρέα όχι μόνο δεν παραπονέθηκε για το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει, αλλά αποφάσισε να αφήσει περισσότερα από 3.000 ευρώ (3.171 ευρώ) για πουρμπουάρ.

Είναι συνηθισμένο για τους τουρίστες από εξωτερικό να αφήνουν ένα 10% του λογαριασμού για πουρμπουάρ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το φιλοδώρημα ξεπέρασε το 20%, μαρτυρώντας το πόσο ικανοποιημένοι έμειναν οι πελάτες του εστιατορίου. Συνολικά η παρέα Ελληνο-ισπανών πλήρωσε 18 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=