ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»

ρούλα-πισπιρίγκου-στο-τέλος-θα-αποδε-893794

«Απίστευτα» χαρακτηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, μετά την κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει, με δηλώσεις της στον Alpha, ότι ουδέποτε άγγιξε τα παιδιά της και ούτε σκέφτηκε ποτέ να το κάνει.

Μάλιστα, αναφορικά με την αδελφή της, Δήμητρα, η οποία καταθέτει από νωρίς το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, αναφέρει ότι εάν όντως εκείνη είχε κάνει κακό στα παιδιά της και το γνώριζε η Δήμητρα, τότε θα ήταν η πρώτη που θα είχε βγει να το καταγγείλει, καθώς τα λάτρευε.

Επίσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί ότι κάποια στιγμή «θα λάμψει η αλήθεια» και περιμένει τη στιγμή που θα αποδειχθεί ότι είναι αθώα.

Τα πρώτα της λόγια μετά το πόρισμα

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου. Είναι τεράστια αδικία που μου γίνεται.

Τις τελευταίες ημέρες, ταλαιπωρούνται άδικα οι δικοί μου άνθρωποι, που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου, όσο και εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να ήξερε ότι εγώ έχω πειράξει το παιδί και να μην είχε βγει και να το πει.

Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου».

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου