ΕΛΛΑΔΑ

Nέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία – «Μου έδωσε υπνωτικά και με κακοποίησε»

nέα-καταγγελία-για-ενδοοικογενειακή-β-893987

Η κοπέλα εδώ και ένα χρόνο βρισκόταν σε σχέση με 19χρονο, γιο γνωστού αρτοποιού της περιοχής. Μάλιστα η κοπέλα δούλευε στην επιχείρηση της οικογένειας του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι συζούσε σε σπίτι στην Ερέτρια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ συχνές οι μεταξύ τους εντάσεις. Μέχρι που την Δευτέρα 13 Ιουνίου η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύντροφος της, την κακοποίησε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, με τους τσακωμούς τους να προέρχονται από τις αντιρρήσεις της οικογένειας του νεαρού για τη σχέση τους λόγω της αλβανικής καταγωγής της.

Το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου η 20χρονη ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο, ο οποίος θεώρησε πως ήταν από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ, ωστόσο ψιλαφώντας το κεφάλι της βρήκε ένα εξόγκωμα και ρώτησε τον φίλο της εάν γνώριζε κάτι.

Όταν εκείνος της είπε πως ήταν μεθυσμένη, έπεσε και χτύπησε, εκείνη δεν τον πίστεψε, αφού βρήκε σε όλο της το σώμα μελανιές. Έτσι υποπτεύθηκε πως κάτι πολύ σοβαρό της είχε συμβεί και λίγο αργότερα ο ίδιος της εξομολογήθηκε πως της έδωσε υπνωτικό και την έδειρε.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο νεαρός αρνείται όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς της κοπέλας, κατηγορώντας την πως θέλει να αποκομίσει οικονομικό όφελος και να πλήξει την οικογένειά του.

Πηγή: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου