ΕΛΛΑΔΑ

Η αιτία που ο 17χρονος ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη Μύκονο

η-αιτία-που-ο-17χρονος-ξυλοκόπησε-τη-μητ-894182

Τη μητέρα του χτύπησε και έβρισε 17χρονος στη Μύκονο και, μάλιστα, μπροστά σε πελάτες καφετέριας. «Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου» ήταν η κουβέντα που φαίνεται να εξόργισε τον 17χρονο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, αυτός ήταν ο λόγος που ο ανήλικος χτύπησε το Σάββατο το βράδυ τη 44χρονη μητέρα του σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια μετά από μια συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγο της γυναίκας.

Στα αγγλικά η «βαριά» κουβέντα

Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα λόγια τα είπα στα αγγλικά: «I wish your father died».

Ο νεαρός έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε τη μητέρα του.

Η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά της, έναν 15χρονο και τον 17χρονο, οι οποίοι είναι από τον ίδιο πατέρα, και την 4χρονη κόρη της, η οποία είναι από άλλον γάμο. Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία.

Της έσπασε τη μύτη

«Εύχομαι να βγάλεις καρκίνο», φώναζε το παιδί της 44χρονης στην τελευταία και στη συνέχεια της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο και της έσπασε τη μύτη.

Η μητέρα του, αιμόφυρτη, κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο δράστης φρόντισε να φύγει με το πρώτο πλοίο από το νησί.

Πηγη: in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου