ΕΛΛΑΔΑ

Έκρυψαν σφαίρες μέσα σε… όργανα γυμναστικής

έκρυψαν-σφαίρες-μέσα-σε-όργανα-γυμνα-308902

Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης που του τα είχαν κλεψει

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στις Αλυκές της Ζακύνθου, όταν μέσα σε ένα από τα όργανα γυμναστικής που είχαν κλαπεί και του επιστράφηκαν από την Αστυνομία ανακάλυψε δεκάδες σφαίρες!

Όπως αποδείχθηκε τις είχαν κρύψει εκεί οι δράστες της κλοπής, στην κατοχή των οποίων είχε κατασχεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο. Οι δυο νεαροί είχαν συλληφθεί στις 15 Μαρτίου, όταν οι αστυνομικοί εξιχνίασαν μια σειρά διαρρήξεων, μεταξύ των οποίων και αυτές στο ξενοδοχείο και στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ. Τα κλεμμένα όργανα γυμναστικής είχαν βρεθεί στα σπίτια τους μαζί με ένα πιστόλι, δύο περίστροφα, στιλέτα και αρκετές σφαίρες. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν ότι μέσα στους κενούς σωλήνες των οργάνων, οι δράστες είχαν κρύψει 49 σφαίρες από πυροβόλο όπλο των 22 χιλιοστών και άλλες 89 σφαίρες των 38 χιλιοστών! Σε βάρος τους συντάχθηκε συμπληρωματική δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Στο μεταξύ, οι δράστες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Με τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου στις αποσκευές του επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου στην Αθήνα ένας 27χρονος Ρουμάνος, αλλά οι αστυνομικοί τα βρήκαν κατά τον έλεγχο των αποσκευών και τον συνέλαβαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου